Bestemmingen

Uit welke bestemmingen kan ik kiezen?

Naast de huidige Middenlandse Zee bestemmingen en top 70 stedenbestemmingen hebben we contractonderhandelingen voor bestemmingen in Amerika en Azië. Zodra we vluchten kunnen aanbieden voor deze bestemmingen zullen we de beddenbanken koppelen en wordt het aanbod in TIM getoond. Telkens als we een nieuwe beddenbank of airline aansluiten zullen we dit door middel van onze nieuwsbrief bekend maken.


Is er extra landinformatie beschikbaar?

Deze informatie komt op een later moment beschikbaar.


Is er op een plattegrond zichtbaar welke accommodaties bij elkaar liggen?

Momenteel is dit niet mogelijk.


Is het mogelijk om een video bij de accommodaties te plaatsen?

Ons business model is gebaseerd op het principe ‘Operational Excellence’ waarbij wij met zo weinig mogelijk handling het proces van reizen aanbieden en boeken aanbieden om de hoge commissie te kunnen borgen. Het is in dit model aan de agent om zijn toegevoegde waarde te tonen, eventueel met video’s van eigen hand. Als wij dit soort zaken toevoegen zou het ten koste gaan van de commissie en wij hebben ingezet op veel aanbod, een betrouwbaar systeem en een hoge commissie.