Reisbescheiden

Ontvang ik kofferlabels bij de reisbescheiden?

De reisbescheiden versturen wij per mail. Toezenden van kofferlabels is hierdoor helaas niet mogelijk. De luchtvaartmaatschappij labelt jouw bagage op de luchthaven. Uiteraard is het mogelijk om ook nog een eigen kofferlabel om jouw bagage te doen, dit is niet verplicht.


Welke reisdocumenten heb ik nodig?

Het is belangrijk om te weten welk reisdocument je nodig hebt voor je vakantiebestemming. Soms volstaat een ID kaart, voor andere bestemmingen is een paspoort vereist. Soms zijn er ook eisen over de geldigheid na terugkomst. Voor meer informatie check rijksoverheid.nl.


Ontvang ik een voucher voor de transfer?

Ja, deze wordt meegestuurd met de reisbescheiden.


Wanneer ontvang ik de reisbescheiden?

10 dagen voor vertrek ontvangt je jouw reisbescheiden. Hierin vind je alle belangrijke informatie en vouchers.


Ik heb een ultra-last minute geboekt en mijn reisbescheiden nog niet ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met TravelAssist op 085-0471851 of stuur een e-mail naar info@travelassist.nl.


Heb ik een visum nodig?

Als je wilt weten of je een visum nodig hebt voor jouw reis. Ga naar Visum quick check voor de meest actuele visuminformatie.