Transfer

Kan ik kiezen tussen een 'shared' of 'private' transfer?

De reis wordt in het begin van het zoekproces reeds met of zonder transfer geselecteerd en dan is er later geen extra (losse) transfer te boeken. Je kunt wel als selectie invullen dat je alleen op reizen met een transfer zoekt. Via TIM zijn momenteel alleen de zogenaamde ‘shared transfers’ te boeken, als je een private transfer zoekt, kun je zonder transfer boeken en kan de reisagent zelf een taxi transfer regelen. Let op: een hotel wordt of inclusief transfer, of exclusief transfer aangeboden, niet met beide varianten. Als je een specifiek hotel zoekt is het beter geen selectie op transfer te maken.


Waar worden de transfer wachttijden vermeld?

Dit varieert per bestemming. Vertrek van de transfer is vaak aansluitend op de bekende vluchten (Transavia, Easyjet etc.) en meestal met een wachttijd van maximaal 1 uur.


Is het vervoer van en naar het hotel inbegrepen?

In het de zoekresultatenlijst in TIM is te zien of een transfer is inbegrepen in de reis. Vink bij de zoekopties ‘Alleen met transfer’ aan om alleen reizen te zien waarbij de transfer inbegrepen is in de reis.