Verblijf

Is er reisleiding aanwezig op de bestemming?

Er is geen reisleiding van TravelAssist. Ter plaatse kan men bij de lokale vertegenwoordiging terecht (van de transfermaatschappij of het hotel). Mocht de reiziger er niet uit komen, dan is er een 24/7 noodnummer van TravelAssist dat gebeld kan worden. Dit nummer staat in de reisbescheiden.


Wat zijn de in- en uitchecktijden bij mijn accommodatie?

Over het algemeen kun je inchecken vanaf 16.00 uur in je accommodatie en op de laatste dag dien je de accommodatie tussen 10.00 en 12.00 uur te verlaten. Dit is conform internationale regels, al kunnen hotels hier wel vanaf wijken. Vervroegd inchecken of later uitchecken is afhankelijk van de beschikbaarheid ter plaatse. We kunnen hierover vooraf geen informatie verstrekken of beloftes afgeven. Je dient dit ter plaatse te informeren.