Vlucht

Hoe wordt om gegaan met naamswijzigingen voor een vlucht?

In de praktijk heb je als reisagent een goede verhouding met de luchtvaartmaatschappij en kun je dat zelf gratis regelen. Als TravelAssist het doet kost het mogelijk geld (wij belasten de kosten door) dus beter zelf regelen met de airline en aan ons de wijziging doorgeven, wij veranderen het dan ook in ons dossier. 1 letter aanpassing wordt door meeste vluchtaanbieders gratis verwerkt. Indien je meerdere letters moet aanpassen of iets anders dan worden de kosten die die vluchtaanbieder in rekening brengt doorbelast.


Hoe wordt om gegaan met vluchtwijzigingen?

De wijziging wordt doorgezet naar het reisbureau. Qua transfer wordt dit opgevangen door het volgen van het vluchtnummer.


Heeft een baby een zitplaats en wat is de bagageregeling?

Een baby krijgt niet automatische een zitplaats. De bagageregeling varieert. Soms is het het geval geldt dat iedere baby die geboekt wordt recht heeft op gratis bagage van 20 kg zoals alle reizigers. Er is geen stoelreservering nodig om deze (gratis) bagage toegewezen te krijgen.


Wat zijn de vluchttijden van de reis?

De definitieve maatschappij en vertrektijden van de vliegreis vind je in de reisbescheiden. De maatschappij en tijden kunnen afwijken van de bij boeking opgegeven indicatieve tijden.