Maak kennis met TIM!

TIM helpt je bij het zoeken én boeken van de beste reizen voor scherpe prijzen, mét een hoge commissie én zonder boekingskosten!

Volledig gekoppeld aan BAS

Wij begrijpen dat BAS een belangrijk onderdeel is van jouw reisbureau. TIM is volledig gekoppeld aan BAS, waardoor je moeiteloos jouw administratie kan bijhouden. Boekingen kunnen namelijk automatisch overgedragen worden. Je bespaart hierdoor veel tijd, waardoor jij je volledig op de klant kan focussen.

Snel en betrouwbaar

TIM is razend snel in het zoeken van een geschikte reis. Je bent slechte enkele klikken verwijderd van het vinden van die ideale vakantie voor jouw klant. Dit gebeurt allemaal in een betrouwbare omgeving waarin persoonlijke gegevens beschermd worden.

Geavanceerde zoekopties

TIM helpt je bij het vinden van exacte informatie voor de beste reizen door middel van de nieuwste en meest geavanceerde zoektechnologieën. TIM biedt je uitgebreide zoekfunctionaliteiten én geeft je de beste resultaten. Het toont alleen reizen die daadwerkelijk geboekt kunnen worden. Je wordt ondersteund bij het zoeken naar een specifieke reis, gericht op de wensen van jouw klant.

Onafhankelijk boekingsplatform

TIM is een onafhankelijk platform en biedt een selectie van touroperators aan; waaronder TravelAssist. Op deze manier krijgt je een zo objectief mogelijk beeld van alle mogelijkheden, waardoor je een eerlijke prijs kan aanbieden!

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

TIM’s eenvoudige interface stelt je in staat om snel en efficiënt een reis te zoeken. Het proces van zoeken naar boeken van de beste reis voor jouw klant is gemakkelijk en duidelijk. Je kan in een handomdraai een goed product aanbieden, want zelfs zonder enige voorkennis is TIM gemakkelijk in gebruik.

Start met TIM in drie eenvoudige stappen

 1. Registreer jouw agentschap bij TravelAssist. Neem contact met ons op.
  Mail: info@travelassist.nl
  Tel.: 0900-0335
 2. TravelAssist keurt de aanvraag goed.
 3. Start met TIM.

Beschikbare informatie op TIM

 • Faciliteiten: accommodatie (type), hotelvoorzieningen, wellness, omgeving en extra services.
 • Algemene informatie: reisduur, vertrekdatum, prijs, vlucht- en luchthaveninformatie, en temperatuur.
 • Hotel informatie: contact gegevens, kaart, rating.
 • Foto’s en video’s van hotel en bestemmingen.

Demo

TIM demo

Wil je een demo van Tim? Klik op onderstaande link en maak een gratis demo account aan.

Ga naar demo!

Zoek en boek gemakkelijk de beste reis voor uw klant.
TIM kent de reisbranche op zijn duimpje.
 Start met TIM