TravelAssist

TravelAssist, een nieuwe virtuele touroperator voor de reisagent!

TravelAssist is een virtuele touroperator die zich primair richt op de B2B markt met een uitgebreid productportfolio van verblijf, vervoer en transfer. De koppeling met BAS, het financiële administratiesysteem voor reisagenten, is daarbij een extra agentvriendelijke optie.

Introductie door Sambasso

TravelAssist wordt op de markt geïntroduceerd door Sambasso, een reisportal voor reisagenten van de makers van BAS, het administratiesysteem dat door een groot deel van de reisagenten wordt gebruikt. Sambasso zal het aanbod opnemen onder een eigen labelnaam, TravelPortal. “De samenwerking met Sambasso sluit overigens niet uit dat ons dynamic packaging platform door andere reisagenten kan worden gebruikt”, aldus Else Schepers.

  Uitgebreid portfolio
  Veilig dynamic packagen
  Goede commissie

Uitgebreide portfolio

TravelAssist start met een pakketreizenaanbod van meer dan 7.500 speciaal geselecteerde hotels in de bekende zonvakantielanden en zo’n 70 stedentrip bestemmingen.

Je kunt bij TravelAssist terecht voor deze zonbestemmingen: Spanje, Canarische eilanden, Turkije, Griekenland, Portugal, Mexico, Kroatië, Italië, Mexico en binnenkort ook Aruba, Bonaire, Curaçao en de Dominicaanse republiek.

Veilig dynamic packagen

TravelAssist biedt een geavanceerde databank die met slimmere zoekmanieren het beste aanbod van airlines en beddenbanken combineert.

De reizen zijn scherp geprijsd en alle populaire bestemmingen zijn in het programma te vinden. Door de hoogstaande technologie kunnen we razendsnel reageren op trends en actuele vraag.

Goede commissie

TravelAssist biedt een goede commissie op de volledige reissom. Daarnaast worden er door TravelAssist geen reserveringskosten, dossierkosten of administratiekosten berekend aan je als reisagent.